Wet n Wild Rose in the air paleta

Wet n Wild je brend koji je poznat po kvalitetnim proizvodima i povoljnim cijenama,a nedavno je došao i kod nas (na moju veliku radost). Svašta sam ja tu našla i isprobala, ali prije neki dan sam se baš iznenadila kada sam ugledala ovu paleticu. Ambalaža je plastična i neatraktivna, ali unutrašnjost me oduševila. Naime, ne mogu nikako da opravdam kupovinu ABH Modern Renaissance palete(koju mjerkam svake godine pred jesen), jer budimo realni, ne koristim sjene svakodnevno (a imam ih kao u priči), ne šminkam više druge…znači nema opravdanja za kupovinu palete koja košta 50evra, osim da bih u nju samo gledala 🙂 .

* Pinterest

Kupovinom ove WnW palete potpuno sam zadovoljila svoje potreba za ABH  MR paletom, jer su sve one boje koje su me privlačile (ciglaste) tu!

Paleta dolazi u plastičnom pakovanju u količini od 8,5g ,nije testirana na životinjama i sadrži deset sjenila (osam mat i dva šimerasta).

Sjenila su mekana, lako se blendiraju i uz bazu ne mrdaju čitav dan. Mana im je što se prilikom blendiranja dosta truse, ali ukoliko četkicom uzimate manje proizvoda i postepeno dodajete još, neće biti problema.

Jesen može da počne 🙂

Ovu paletu možete naći u CM drogerijma po cijeni od 11KM.

:*

 

You may also like

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *