Oh my GOSH

Gosh Matt karmini usnama pružaju intezivnu negu i dugotrajnu mat boju. Ne isušuje usne. Ne sadarže parfeme ni parabene. Intezivna i postojana boja, prelep mat izgled usana i dodatna nega . Sadrži SPF – zaštitni faktor 6.

img_3148

Nakon neslavne kupovine Gosh-ove maskare o kojoj sam pisala u postu Proizvodi koji su me razočarali, splasnulo je prvobitno oduševljenje tim stalkom u Didaco shopu sve dok mi drugarica nije javila da imaju sniženje 🙂 a još kad se sniženje poklopi sa ludim vikendom (zadnji vikend u mjesecu Didaco ima sniženje 20% na cjelokupni asortiman) onda je to čista sreća 🙂 Već sam mjerkala ove karmine pa sam tačno znala koju nijansu hoću. Izabrala sam 003 Matt Antique nijansu za koju sam znala da će se savršeno uklopiti u moju šminku za posao, ali i za vannastavne aktivnosti.

img_3139

img_3158

Tamna nude nijansa, mješavina rozih, smeđih i bež tonova- baš po mom ukusu.

img_3146

Pakovanje i nije nešto. Plastično i nekvalitetno. Vjerujem da će nakon nekoliko otvaranja i zatvaranja čep sam spadati…ali dobro,mogu da ga podnesem jer je ruž odličan.

img_3141

img_3142

Na samom ružu je utisnut logo, odnosno ime brenda što mi je uvijek simpatično i posebno. Nekako mi se čini da te male stvari prave veliku razliku kada su drogerijski brendovi u pitanju.

img_3159

Lako i ravnomjerno se nanosi, a za potpuno prekrivanje potrebna su dva sloja. Kremaste je teksture, lako maziv i potpuno mat. Ne isušuje usne, nije ljepljiv i na usnama nije težak, kao što mat ruževi obično budu, nego više imam osjećaj kao da sam nanijela običan kremasti ruž. Pristojne je postojanosti, može da izdrži dva do tri sata ukoliko ne jedete i ne pijete. Jelo neće izdržati, ali nisam imala nikakav problem kad sam ga ponovo nanijela nakon jela. Nije se ni zgrudvao niti uvlačio u linije na usnama. Trebalo bi da pazite ako se oblačite nakon šminkanja, ne osuši se kao tečni mat ruževi i sigurno će se preslikati ako dođe u dodir sa tkaninom. Miriše mi slatkasto, na čokoladu, ali miris se ne zadržava dugo na usnama, tako da neće imati problema ni oni koji su osjetljivi na mirise.

img_3165

Sad kad sam vidjela o kakvom se proizvodu radi, naći ću mjesta u svom koferčetu za još nekoliko nijasi.

Redovna cijena ovih ruževa je 11KM, ali pošto sam ga kupila na sniženju koštao je 5KM.

 

You may also like

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *