NYX Lingerie Liquid Lipstick

Nakon posta o neljubljenim proizvodima slijedi jedan hvalospjev.

Što se tiče proizvoda za usne sa Nyx-om nema greške, ali Lingerie tečni ruževi su još za jednu stepenicu više.

img_2876

U mojim rukama našle su se dvije nijanse LIPLI04 Ruffle trim i LIPLI09 Corset i ne znam koja mi se više sviđa.

img_2893

img_2895

Ruffle trim je malo toplija nijansa boje mesa. Na mojim usnama izgleda potpuno prirodno, kao da su moje usne samo malo bolje 🙂 , dok je Corset hladnija, sivkasto-rozikasto-bež nude nijansa, koja ne daje licu izgled mrtvaca ( što je često kada su u pitanju sivkasti karmini), nego usnama da  punoću i čitavo lice mi nekako izgleda svjetlije.

img_2769

img_2787

Dolazi u klasičnoj plastičnoj tubici od 4 ml sa spužvastim aplikatorom (jedan od boljih koje sam imala priliku da koristim) koji omogućava izuzetno precizno nanošenje.

img_2882

Sam proizvod je veoma kremast, lagan i lako se nanosi. Ne isušuje ( mada prije bilo kog mat karmina obavezno stavim balzam za usne), nije ljepljiv, ne uvlači se u sitne linije, ne ramazuje se i nije težak na usnama. Pigmentacija ovog karmina je odlična, jedan sloj je sasvim dovoljan da bi se dobila potpuna prekrivenost, a traje i traje. Ja sam ga nosila oko četiri sati i nije se ni mrdnuo. Nakon jela se obrisao u uglovima i na sredini usana, ali popravila sam ga bez problema ( nije bilo grudvica i izgledao je kao prije jela).

Odmah po nanošenju izgleda ovako:

img_2889

Nakon sušenja (2-3 min)

img_2898

Nakon skidanja vlažnom maramicom i tuširanja

img_2899

Cijena im je oko 19 KM i mogu da se poruče preko sajta NYX BiH

You may also like

4 komentara

  1. Nijanse su jednostavno savršene! Obožavam mat tekuće ruževe tako da moram obavezno probati i ove. Do sada mi je omiljena formula od Make up factory, no nemaju toliki raspon nude nijansi. Super post 🙂

  2. Koju olovku preporucujete uz nijansu 09 Corset?I ja ga imam i odlican mi je ali bih voljela da imam i olovku uz njega zbog bolje definicije usana.Hvala unapred!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *