Delia cosmetics Total cover podloga – recenzija

Novi stalak u CM-u. Riječ je o Delija kozmetici za koju, moram da priznam, nisam čula. Kasnije sam saznala da je poljski brend i da ima nekoliko popularnih proizvoda. Kako već duže vrijeme koristim Garnier bb kremu , odlučila sam da pokupim neku podlogu i vidim hoće li mi odgovarati. Odlučila sam da uzmem Total cover puder i mogu da kažem da nisam promašila.

IMG_20150917_084643

Dolazi u crnoj limenoj tubici od 25g, sa SPF 20 i arganovim uljem uz obećanje da je vodootporan i antialergijski i košta nešto manje od 5 KM. Stvarno predobro zvuči da bi bilo istina…ali i nije tako daleko. Izbor nijansi je osrednji i više je onih namijenjenih damama svjetlije puti.

Kremaste je teksture, dosta gust i ne bih baš rekla totalno, ali pruža dosta jako prekrivanje.

IMG_20150917_084710  IMG_20150917_084733

Prvi dan sam ga nanijela u skroz tankom sloju, sa malo pudera za matiranje i bila sam prezadovoljna. Izdržao je čitav dan bez oksidiranja uz minimalno prosijavanje na čelu ( što je za moju kombinovanu kožu nemoguća misija), a nije mi bio ni ‘težak’.

Sutradan sam stavila malo veću količinu da postignem tu totalnu prekrivenost i uopšte mi se nije dopalo. Koža mi se brzo zamastila, a osjećaj na koži je bio grozan… Morala sam da se umijem sat vremena nakon nanošenja jer mi se činilo da svakom sekundom začepi novu poru.

Kada uzmem u obzir cijenu i kvalitet ovo je jedan odličan proizvod i svakako ga preporučujem uz napomenu da je potrebna mala količina proizvoda za odličan rezultat.

 

You may also like

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *