O kosi

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/14355217/?claim=h8qfmcd8ncm”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Hair envy 🙂
Mojoj kosi nije uvijek bilo lako sa mnom. Šišala sam je na paž više puta, farbala u sve boje duge, prala svaki dan i to neodgovarajućim šamponom i dovela je u katastrofalno stanje! Brzo se mastila, krajevi se bili suvi i lako se zapetljavala…a onda sam upoznala svog sadašnjeg frizera.
Pored emotivne i porodične, jedna od najvažnijih veza koje sam ostvarila je veza sa mojim frizerom. Već deset godina se družimo i što se mene tiče ostali slobodno mogu da zatvore svoje salone.
Predložio mi je da uzmem Afroditin šampon od koprive i da perem kosu dva puta sedmično.

Ispočetka je bilo grozno, ali nakon mjesec dana patnje stanje se popravilo i nije se više tako brzo mastila.

Kada je njega kose u pitanju najviše vjerujem uljima. Jednom sedmično, nekoliko sati prije pranja u vlasište utrljam ricinusovo ulje, a na krajeve kokosovo, arganovo ili maslinovo ulje. Nakon pranja nanesem neku masku, trenutno koristim L’OREAL Elseve extraordinary oil.

Na opranu i mokru kosu nanosim AUSSIE Miracle recharge Luscious long leave in spray, a nakon feniranja Dove Pure care dry oil.

Trenutno sam zadovoljna stanjem i izgledom svoje kose pa mogu da kažem da ova rutina plus dobar frizer daju odlične rezultate 🙂
Moja kosa

 

You may also like

3 komentara

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *