Ljeto i noktići

Dolaskom lijepog vremena nekako se samo po sebi desi da ostavim tamne lakove i okrenem se svijetlim,pastelnim i ‘živim’ bojama.

MAYBELLINE forever strong Super stay gel nail color u nijansama 490 rose salsa i 130 rose poudre

Oduševljena sam ovim lakovima. Dolaze u bočici od 10 ml i velikim izborom nijansi. Četkica je pljosnata i blago zaobljena na kraju tako da je savršena za nanošenje laka na nokte. Da bi prekrivanje bilo potpuno potrebna su dve sloja, ali brzo se suši tako da mi to ne predstavlja problem. Tri puna dana nisam primjetila ni mrvicu krzanja i to bez baze i nadlaka.
130 rose poudre

490 rose salsa
ESSIE Mint candy apple
Ako postoji savršena boja za proljeće i ljeto onda je to sigurno ova. Predivna tirkizna nijansa dolazi u bočici od 13,5 ml sa dugačkom pljosnatom četkicom. Nanošenje je lako i potrebna su dva sloja.
Ne znam da li je do ove nijanse ili sam ja potrefila na lošu bočicu,ali uopšte na traje dugo na noktima..samo jedan dan izdrži bez krzanja. Ostali Essie lakovi koje imam su daleko dugotrajniji.
Mint candy apple
ESSIE lakove možete kupiti u Muller-u i Bipi.
RIMMEL isn’t she precious?
Šta bi ljeto bilo bez roze boje ?! Volim ovu rimmelovu kolekciju lakova. Dugotrajni su i izbor nijansi je zadovoljavajući. Dolaze u bočici od 12 ml, četkica je pljosnata,ali malo grublja pa treba biti pažljiviji kod nanošenja ove i ostalih svijetlih nijansi jer boja može biti neravnomjerno nanesena. Za postizanje prave nijanse potrebna su dva sloja laka. Bez baze i nadlaka izdrži na noktima dva do tri dana bez krzanja.
Isn’t she precious?
ESSENCE the gel nail polish u nijansi 33 wild white ways
Kada uporedim ovaj lak sa kreč bijelim lakovima daleko slavnijih, razvikanijih i skupljih brendova postaje jasno da nešto što je skuplje ne mora biti i bolje. Dolazi u bočici od 8 ml, a četkica je velika i pljosnata. Nanošenje je lako, što je rijetko kada je bijeli lak u pitanju. Za potpuno pokrivanje potrebna su dva sloja.
33 wild white ways
SECHE VITE dry fast TOP COAT
Ovaj nadlak je nešto najbolje što se dogodilo mojim noktima. Osuši lak za manje od 60 sekundi, nokti budu sjajni kao posle gel manikira i učvrsti lak tako da manikir traje danima.
Ipak, nije sve tako savršeno. Pošto je tako brzosušeći na noktima, isto tako se i on sam suši prilikom otvaranja i zatvaranja bočice. Nikada nisam uspjela da iskoristim više od pola laka. Kad dođete do polovine bočice to je to, ostatak možete baciti jer je previše gust da biste ga mogli mazati na nokte. Ovaj lak možete kupiti u Alexandar Cosmetics radnjama ili naručiti preko njihovog sajta.
Maybelline, Rimmel i Essence lakove možete kupiti u svim DM radnjama. 

You may also like

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *